Ha nagyon magas a TSH (42,98! ) és mégis teherbe esnék, mi történik a babával? Megtarthatom?
jársz dokihoz és nem csinál semmit ezzel az értékkel?
-rendkivüli p.m. müködéssel ált. vetélés a terhesség vége főleg az alulmüködésnél...
-neked túlmüködik arra is figyelnie kéne de nem tudom hogy akkor mi baja lehet.
konzultálj egy másik dokival is...
Ez nem alulműködés??
Nem eshetsz teherbe, addig, míg nem lessz normál tartományon belül!
Nem is lehet csak 1-2 értéknél teherbe esni, ahogy olvasom!
Hasonló problémám van, bár az értékem nem ilyen magas. Hasznos lenne, ha aki nem annyira ért hozzá, az nem nagyon írna kommentet és nem riogatna!
Én többekkel leveleztem, akik 7-8 TSH mellett lettek kismamák és teljesen egészséges babuc lett. Ettől magasabb értékkel nem sok esély van. Inkább a terhesség megmaradását veszélyezteti, gyakori a vetélés, viszont ha megmarad, akkor már - az én endokrinológusom így fogalmazott - "10-12 hetes kora után ő úgyis elszívja, ami kell neki." Egyébként még annyit mondott, hogy az IQ-ja lesz még a gyereknek várhatóan 5-10 ponttal kevesebb. (Na, püff neki, az semmi!) Szakmai fórumok is ezt írják, itt pedig olvastam már olyat, hogy retartált lesz és stb. Azért az mást jelent ... sztem
Ilyen TSH-val sztem kizárt, h teherbe essél.
2 alatt az ideális babához az érték.
Persze van 1-2 extrém kivétel, de ritka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!