Mára nem vártam, a mellem tegnap elkezdett fájni, ma fokozódott. Lehet baba a dologban?
Mensi előtt 1 nappal fáj a mellem, innen tudom h pontosan másnap megjön. Ma fokozódott a feszülés, pedig a mensi napján el szokott múlni.
Igazából reménykedni nem merek már babában.
Mindig krémes folyásom szokott lenni,ebben a hónapban egy kicsivel vizesebb volt, ma full száraz vagyok.
Vélemény?
Szerencsére még nem jött meg
Itt mindenki megérzi a beágyazódást...holott ritka mint a fehér holló! 5 terhességem volt (5. épp most van, 24 hetes) van tapasztalatom bőven.
A női testben a ciklus második felében dolog történik, ezért az összes szurka, feszülés, stb. teljesen normális akkor is, ha nincs semmilyen terhesség a láthatáron. Soha nem szabad túlzásba esni az önfigyeléssel mert azokból születnek az ilyen csalódások! Éld az életed, és ha késik pár napja, teszt (nem kell előtte tippeltetés), és ennyi. Ez a legjobb tanács amit adhatok 5 terhesség, 2 vetélés és sikertelen hónapok után.
"Tegnap pisi közben valami mintha kiesett volna a hangokbol ítélve, értitek. Mára meg megjött."
Ugyan mi esett ki? Ha vetél valaki, az a leszakadt méhnyálkahártyát jelenti benne petezsákkal, stb. Ha neked MA jött meg de TEGNAP esett ki valami akkor az a valami egy nagyobb darab folyás volt pisicsepp. Vérzés nélkül nem esik ki semmi ami vetélésre utalna.....ne kombináld túl..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!