Lehetseges hogy baba? 19-en menses előtt egy nappal barnázás volt. Aztán tegnap mar eleg volt egy tisztasági betet is. Annyira elmúlt. Soha nem volt még ilyen.
Szerintem csinálj egy tesztet mindenképp, mert elöfordulnak fura dolgok. Pl unokanővérem három hónapig menstruált, miközben terhes volt. Egy barátnőm anyukája pedig végig a terhesség alatt. Ezért én is mindig csináltam tesztet, ha necces volt a szitu, de ilyen esetek után nem mertem arra hagyatkozni, ha megjött, inkább csináltam egy tesztet is. Így már ha megjött, és a teszt is negatív volt, megnyugodhattam. Illetve, ha még soká volt esedékes utána a mensi, akkor meg 2 tesztet csináltam, h ne azon kattogjak,h mikor jön már meg végre...
Mindegy, a lényeg, h én nem mernék arra hagyatkozni, h mi van a betétemen, sok furcsasággal találkoztam már: volt ami eleg durván nézett ki, de semmi komoly nem volt, viszont volt olyan is, h a betéten lévő barnás-vöröses maszatról kiderült, h valamilyen fertőzés és komolyabb kezelést igényel...
30/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!