Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megéreztétek, hogy "na, most...

Megéreztétek, hogy "na, most tuti sikerült"? Bejött a hetedik érzék? Mit éreztél?

Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 12:54
 1/9 anonim ***** válasza:

amikor fogant? nem ...

a + teszt elött? igen

2010. júl. 9. 12:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Én négyszer egymás után éreztem ezt és a negyediknél lett igazam....ha valaki nagyon várja, simán bele lehet veszni a téves megérzésekbe, sajnos ez tény :(
2010. júl. 9. 12:56
 3/9 anonim ***** válasza:
én igen! mondtam a páromnak, h ez egy gyerekcsinálós szeretkezés volt. kb. akkoriban fogant, de pontosan nem tudni.
2010. júl. 9. 13:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia,,amikor babásnak éreztem magam mert apró jelek voltak, haspuffadás, pici görcsök..fura érzés, hőemelkedés stb..akkor sosem voltam terhes..amikor meg semmit az ég világon nem éreztem még az ovufájdalmakat sem akkor meg az lettem:) ki érti ezt?
2010. júl. 9. 13:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Én egészen biztos voltam benne, hogy nem lehetek terhes. Kizárt. Olyan volt, mintha mindjárt megjönne. Persze nem jött meg, most itt szuszog a 12 hetes drágám. :)
2010. júl. 9. 13:16
 6/9 anonim ***** válasza:
kérdező: miért, te is így érzel?
2010. júl. 9. 13:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a párom mondta hogy sikerült most, de nem hittem el mert elötte 36 honap sikertelenség volt, és mindig beképzeltem.. de most 38 hetes vagyok már:)
2010. júl. 9. 13:53
 8/9 A kérdező kommentje:
csak úgy kíváncsi vagyok:) mi a héten gyúrtunk a drágámra,és olyan boldogan gondolok rá,hogy na, talán épp most fészkeli be magát:) persze ezek a gondolatok semmit nem jelentenek, de olyan jó érzés..
2010. júl. 9. 16:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Én minden hónapban meg voltam győződve róla, h most tuti, mindenféle tünetet felfedeztem magamon.

Pont abban a hónapban nem gondoltam, és nem észleltem semmi tünetet, mikor sikerült!

2010. júl. 10. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!