Mégis mit tudok csinálni most?
Barátommal együtt voltunk 2hete és a gumi kiszakadt amit én nem tudtam nem jött meg ezért baratom elmondta hogy akkor kiszakadt csinaltam egy tesztet és előbb kiírta hogy + mindt hogy működik
Mit csináljak most? Hova megetek ilyen problémával? Nődoki? Vagy mi?
Orvoshoz feleslegesen kulditek most azonnal.
Az abortuszt is csak akkor lehet elkezdeni intezni, ha mar elo terhesseg van diagnosztizalva, betoltott 6 het elott pedig nincs szivhang. Majd akkor kezdodhet az abortuszos dolog, ha lesz szivhang. De ha megtartjak, akkor is feleslegesen menne addig dokihoz.
Szoval kerdezo, a terhesseget az utolso mensi elso napjatolmszamitjak, de ha kb most kesik a mensid es ket hete volt az aktus, akkor nagyjabol 4 hetes terhes vagy.
Most varj jo ket hetet, akkor menj el nogyogyaszhoz, csinalnak uh-t es megkerdezik, hogy mit szeretnel, megtartod, vagy abortusz. A valasozdtol fuggoen mondjak majd, hogy hogyan tovabb.
A kovetkezo ket hetet szand arra, hogy beszelsz a szuleieddel (muszaj lesz, mert 18 alatt vagy), beszelsz a baratoddal es szepen, higgadtan eldontitek, hogy mit akartok.
Mellesleg nagyon kics.szett veled a fiu, ezek utan en nem tudnek bizni benne.
Ha akkor szol, akkor 72 oras tablettaval mentheto lett volna a dolog nagy esellyel. De igy...
Nem Tudom hogy lehet ilyen egy "társ" ez undorító hogy nem szólt nem is tudom mit csinálnék a helyedben vele!!!
Nem ismerlek így nem tudom milyen 17 éves vagy, én pl 17 évesen már készen álltam volna egy kicsire, már 4 éves kapcsolatom volt ami azóta is tart. De ugye nem mindenki ilyen.
Ha úgy érzed hogy te akarod akkor ne hallgass senkire, tartsd meg, meg tudod oldani a dolgokat.
Ha nem akarod, és egyáltalán nincs a fejedben, szívedben az érzés a baba iránt akkor persze abortusz :(
De ez legyen csakis a te döntésed, ne a szüleid ne barátok és ne a párod döntsön.
A te szíved alatt van te benned!!!
Akarhogy is döntesz jól gondold meg de ez olyan dolog hogy érezni fogod úgyis mi a helyes!!!
Az lenne a minimum, hogy az abortuszt a pasid fizeti, hoz-visz a nőgyógyászhoz, és a kezed fogva áll oda anyádék elé, hogy "elfelejtett szólni", hogy kilyukadt a gumi.
De minimum ijessz rá, hogy micsoda boldogság, megtartod és összeházasodtok. Aztán ha reklamál, dobd ki a pi..ba.
Úristen hát ez nagyon nagy butaság volt tőle
De teljes mértékben neked kell eldönteni hogy meg szeretnéd e tartani a babát
Csak a te érzéseidre halgass
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!