MEDI-LAB teszt mennyire megbízható? Halványan pozitív lett ma este.
Figyelt kérdés
Ez a vizeletfelfogós fajta, ilyet még sose próbáltam, csak vizeletsugarast. Hihetek neki? péntekre nem várom2008. nov. 12. 20:02
21/25 bendzso válasza:
nekem tuti megbízható volt, mindkét gyerekemet az mutatta ki, sőt a másodiknál a férjem direkt az vette, mondván az elsőnél az volt a tuti. sőt néhány vaklármára is azt vettem és akkor meg negatívat mutatott. a korai terhességnél kevés a hcg koncentráció, ezért nem olyan erős a csík, de ha halván csík már megjelent, akkor sanszos a dolog. a második gyereknél napközben csak akkor láttam a csíkot, ha akartam, de reggelre már jól látszott. vegyél olyan medi lab tesztet, amiben egy dobozban kettő van és akkor kéznél van a második is :)
22/25 anonim válasza:
Kérdező! Lett babó?
Amúgy nekem a Gabriel, Discolor+ és a Gravi-HCG jött be!
23/25 A kérdező kommentje:
Igen babó lett belőle, bár 7 hetesen elvetéltem sajna:( De 1 mensit vártunk és újra összejött, a gyümölcse pedig itt gagyog mellettem, 2.5 hónapos tündéri kisbaba:) Köszönöm a kérdésed, aranyos vagy!
2010. jan. 2. 08:26
24/25 anonim válasza:
Én is a 2 db.-os Medi-lab tesztet vettem, mert érdemes 2 nap múlva megismételni! Ezek a tesztek annyira érzékenyek, hogy egy teszt nem teszt... :-)Viszont így a legolcsóbb egy vizsgálat! És nekem eddig mindig OK volt.
25/25 barbi02177 válasza:
semennyire...álpozitív lett, minden más negatív, csak reményt kelt! Aki tudja, kerülje!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!