Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MEDI-LAB teszt mennyire...

MEDI-LAB teszt mennyire megbízható? Halványan pozitív lett ma este.

Figyelt kérdés
Ez a vizeletfelfogós fajta, ilyet még sose próbáltam, csak vizeletsugarast. Hihetek neki? péntekre nem várom
2008. nov. 12. 20:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%

Első vagyok ismét.

Csak szeretném megtudni, hogy miért kellett így értékelni?

Ha nem azt hallja az ember, amit hallani szeretne, akkor az már rögtön nem hasznos?

Nem az volt a kérdés, hogy lehet-e hinni a tesztnek, és mennyire megbízható?

Láthatta és olvashatta mindenki, hogy egy csomó esetben

tévedett. Azért értékeltetek így, mert nem volt hasznos a

válasz? Kíváncsi lennék, miért.

Csak tudjátok az a baj, hogy így veszitek el az ember kedvét a válaszadástól.

Amúgy remélem a kérdezőnek beávált a teszt, és neki nem tévedett!

Ha így van, akkor gratulálok!

2008. nov. 13. 10:11
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
Szia! Második válaszoló vagyok, teljesen igazat adok neked. Annak ellenére, hogy homlokegyenest az ellenkezőjét írtam, mint te. Szerintem ez tipikusan az a kérdés, amire nem adható hasznos válasz, mert egyéni véleményt kérdez, az pedig szubjektív, mindenkinél más és más. Én ezt egyszer már egy hasonló kérdésnél leírtam, úgy lepontoztak, mint a sicc. Én épp ezért egyáltalán nem is értékeltem a kérdésre érkezett válaszokat. Ne keseredj el, vannak ilyen emberek, akik ezt nem látják át. Válaszolj továbbra is, ez nem pontverseny, még akkor sem, ha egyesek így élik meg.
2008. nov. 13. 12:28
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Már én sem merek válaszolni :) Pedig mindig barátságos hangnemben írok,de lehet hogy pont nem arra a válaszra számított a kérdező amit hallani szeretett volna.( HANGSÚLYOZOM:Nem az ezen oldalon lévő kérdezőről beszélek,csak itt válaszoltam mert az elöttem lévők erről beszélnek) :)

A.

2008. nov. 13. 12:33
 14/25 anonim ***** válasza:
Én ma teszteltem vele,reggeli első vizelet,és pozitív.Tegnapi is pozitív és az más teszt volt.Azért tartom megbízhatónak,mert nekem eddig mindig negatívat mutatott akkor amikor nem volt megtermékenyülés :))Holnap reggel sztem csinálhatsz egy próbát ;)
2008. nov. 13. 13:20
 15/25 A kérdező kommentje:
Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy én senkit NEM!!! pontoztam le. Feltettem egy kérdést és nagyon örülök hogy ennyien válaszoltatok és eszem ágában sem volt bárkit is lepontozni!!!! Amúgy ma vettem 3 különböző tesztet, minhárom pozitív lett de ugyanúgy halvány. Remélem csak azért nem erősek a csíkjaim mert csak holnapra nemvárom és 26 naposak a ciklusaim. Bár lehet nincs összefüggésbe, de azért bízom benne hétvére megerősödik a csík. Szerintetek?
2008. nov. 13. 13:25
 16/25 A kérdező kommentje:
Jah és tényleg köszi mindenkinek a válaszokat, és a drukkokat! Aranyosak vagytok:) Nekem minden válasz hasznos volt....:)
2008. nov. 13. 13:29
 17/25 anonim ***** válasza:

Na vééégre hogy válaszoltál! :) Na figyu...GRATULÁLOK!!!! 3 különböző teszt pozitív akkor valaki kucorodik odabennt!! :) De jó Neked! Kicsit irigykedem ám! :) Mióta próbálkoztatok? valami csodaszert bevetettél? Én nekem megjött tegnap :( 1éve nem jön össze... :(

A.

2008. nov. 13. 13:34
 18/25 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! Köszönöm:) Mi most 2. hónapja próbálkoztunk, vagyis pé környékén 2x voltunk együtt, de ezek szerint jól időzítettünk:) Már van egy 7 éves kisfiam és vele elsőre sikerült, 1 napot voltunk úgy hogy a párom beengedte a "cuccot":). Van akinek nehezen jön össze , van akinek meg elsőre. De ne keseredj el, szerintem pont akkor fogsz teherbe esni amikor már annyira nem görcsölsz a dolgon! Hátha jövő hónapban, tudod új hónap új remény:) Azért drukkolok ám!!:)
2008. nov. 13. 16:29
 19/25 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy 7 éves lányom,elsőre sikerült! :) De a tesó várat magára :(

Köszönöm a drukkot! :)

Pusza!

A.

2008. nov. 14. 07:32
 20/25 anonim válasza:
én gabrielt ajánlom,nekem mindkét terhességet azonnal kimutatta,és nagyon erősen látszódott a második csík is.reggel csináld,mert akkor a legmagasabb a hcg.drukkolok a babához
2008. nov. 14. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!