Ki próbálta már a "Fogamzás teakeveréket"?
"Fogamzás teakeverék"
- barátcserje (kihagyható, ha tabletta formában szedjük)
- citromfű (jóízű)
- kamillavirág (gyulladáscsökkentő)
- körömvirág (gyulladáscsökkentő) egyenlő arányban elkeverve
- cickafarkfű (1.)
- palástfű (2.)
Elkészítés: Mérj ki minden teafűből azonos mennyiséget, mondjuk 30 teáskanálnyit egy mély tálba. A cickafarkfű és a palástfű kivételével keverd jó alaposan össze a teafüveket. Oszd két részre. Az egyik részt a cickafarkkal (ezt kell a ciklus első felében inni), a másikat a palástfűvel (ciklus második felében) keverd össze. Reggelente forrázz le 3dl vízzel 2-3 teáskanálnyi keveréket. 8-10 percig hagyd állni, majd esetleg kevés mézzel ízesítve fogyaszd. Jó tudni, hogy a cukor és a citrom befolyásolják a gyógynövények hatását, így lehetőség szerint érdemes ízesítés nélkül inni.
Alkalmazás: reggelente 1-1 csészével kell inni a ciklus első felében (tehát a menstruáció első napjától kb. 2 hétig), a cickafarkasat, a peteérés után igyuk a palástfüveset.
A ciklus melyik napján kezdjem el a palástfű teát inni,ha most 37 napra jött meg,előző hónapban 31 napra,előtte 28 napra?
Szia!
Én csak a cickafarkat iszom magában!
És én csak a ciklus 5. napján kezdtem el inni,mert későn tudtam beszerezni.Elvileg a ciklus első napjától lehet inni.
És hozzáteszem én napi 2-3 csészével ittam meg és ma csináltam ovutesztet,ami pozitiv.Tehát vszinű előrehozta a peteérésemet...
Amúgy itt is végigolvastam a cickafarkas kréseket és kb minden második nőnek az első (második)teás hónapban + at teszteltek....
17:53 Szia!
Azt szeretném kérdezni,hogy filterest vagy zacskóst kell inni? A zacskós az amelyikre az van írva hogy cickafark virágos hajtás,az a Herbáriás?
Szia!
A 17:53-as vagyok.
Én a rossmannban vettem filtereset az Herbáriás.Azt olvastam,hogy ez is olyan jó mint a tasakos amit úgy kell kimérni.Viszont palástfüvet nem találtam filtereset és igy vettem egy gyógynövény boltban tasakosat annak meg az van ráirva a tasakjára,hogy Mama gyógynövényei.Citromsárga tasakban van.
Szerintem a cickafarkból jó a filteres de csak 1 dl fórrásban lévő vizzel öntsd le és teljesen hütsd is le vévig ázva hagyd benne a filtert és úgy idd.És én nem is ízesitem,mert nem szeretném ha a cukortól vagy a citromlétől ne hasson.
Nincs mit!
Bármikor segitek szivesen:)
Ha előre hozza a peteérést,akkor 15 naptól kezdjem el szedni a palástfűvet?
Most a ciklus 20. napján volt ovulációm,és valószínű ezért nyúlt meg a ciklusom 37 napra.Jól gondolom?Mert azt olvastam hogy az ovulációtól kell számolni 14 napot.
Szia!Én is feltettem már ezt a kérdést!!!:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Amikor van a peteérésed másnaptól kell inni a palástfüvet.
Ha megjön akkor megint cickafark,ha nem jön akkor palástfű.
Álltalában 12.hétig lehet inni a palástfüvet.
Nekem ez az első alkalom,még nem csináltam sosem ilyen kúrát,de megér egy próbát.
De nekem előre hozta a peteérésem.
Volt akinek a cickafark kitolta a 26.napra a peteérést és sikerült neki a baba!
Én hiszek ebben,hogy sikerülni fog!
Sziasztok!
A 10:26-tól kérdezném,hogy a barátcserjét nem próbáltad vagy valami más gyógynövényt?Lehet az jobb lenne.Ha jól emlékszem a barátcserje jó rá.
Nézz utánna a neten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!