Mekkora esélye lehet az ikerterhességnek?
Nálunk genetikailag öröklődik női ágon. Viszont egyikőnknek sem születtek ikergyerekei 1 nagyon távoli rokon kivételével. Nagymamám elvetélt az ikrekkel. Anyukám 2x volt ikerterhes,de csak én maradtam meg,meg öcsém a 2.terhességéből. Én is ikrekkel lettem terhes,de nem éltem bele magam az előzmények tekintetében. Nekem sem maradt meg az egyik baba. A másik most itt fekszik mellettem. Kislány. Kíváncsi vagyok rá, hogy neki,hogy alakul majd,ha egyszer babát vállal. Nem tudom,hogy miért nem maradtak meg a babáink. Egyébként mindenki teljesen egészséges a családban.Majdnem minden hónapban 2 vagy 3 petesejtem érik meg pedig. Ezt az orvosom mondta, szóval nem kitaláltam.
Hiába hajlamosak vagyunk az ikerterhessége,de 10 nőből 1-nek születtek csak ikrei.
Úgy pedig,hogy nálatok nincs női ágon öröklődés így elég kevés esély van az ikrekre,de persze semmi sem lehetetlen. :)
Már kérdezted ugyanezt.
Elsőnek van igaza amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!