Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A beágyazódástól kell számolni...

A beágyazódástól kell számolni, számítani a terhességet?

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 15:36
 1/9 anonim ***** válasza:
nem. az utolsó menstruáció első napjától.
2010. júl. 8. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:

nem onnan kell számolni, hanem az utolsó menstruációd első napjától.

de: hivatalosan akkor tekintik létrejöttnek a terhességet (mert pl. a vallás már a megtermékenyüléstől számolja az életet)

2010. júl. 8. 15:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Na most nekem 3 tesztem is pozítív lett és az orvosom azt mondta h nem vagyok terhes. De nekem meg is volt de nem olyan volt amilyen szokott lenni teljesen más és kevesebb és semmi görcsel nem járt. Megsem éreztem h megvolt, máskor meg alig birok felállni a görcstől. Ienkor mivan?
2010. júl. 8. 15:42
 4/9 anonim ***** válasza:

mit mondott a + tesztre. csodálkozom, hogy nem kezdett el tovább vizsgálgatni. véletlenül azért nem lesz + a teszt.

szerintem csinálj még egy tesztet és ha az is +, menj vissza és nyomd az orra alá

2010. júl. 8. 15:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Normál esetben a mensi első napjától számolnak, beágyazódástól soha. Ha pontosan ismert a peteérés ideje, akkor ahhoz hozzáadnak két hetet, így jön ki a terhességi kor.

Ultrahanggal nézett az orvosod? Három teszt véletlenségből nem lesz pozitív. Én a helyedben elmennék más orvoshoz. Kb. milyen idős terhes lehetsz?

2010. júl. 8. 15:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát én is ezt szeretném tudni h mennyi idős terhes lehetek mert naon összevissza van a peteérése és elég sokszor voltam együtt a párommal!
2010. júl. 8. 15:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja igen ultrahanggal ami tartott 5 másodpercig megse nézett normálisan csak ki és betette és rávágta h nem vagyok terhes!
2010. júl. 8. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el másik orvoshoz! Egy lelkiismeretes orvos nem 5 mp-ig vizsgál!
2010. júl. 8. 16:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Így van, menj másik orvoshoz! Engem négy hetes terhesen percekig pásztázott, mire észrevette az apró pici alig látható pöttyömet! :-)
2010. júl. 8. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!