Mennyi idős terhességet mutat ki egy 10-es érzékenységű terhességi teszt? A beágyazódástól lehet a terhességet kimutatni, vagy már előbb is?
Figyelt kérdés
Elképzelhető lenne, hogy baba van a dologban, vérzés helyett ugyanis éppencsak van valami barnás maszat, de a terhesteszt negatívat mutat.2010. máj. 15. 18:45
1/9 anonim válasza:
Amit mi egyszerű halandók is megvehetünk, az csak a beágyazódás után kb. 3 nappal mutatja ki leghamarabb.
2/9 anonim válasza:
ÉN is ezen gondolkodom. :) DE ha neked már meg kellett volna jönnie, akkor valószínüleg kimutatná bármelyik teszt. Nekem már előtte is kimutatta. A múltkor én is azt hittem, hogy terhes vagyok, mert a mensesem napján csak barnás volt, de aztán másnapra megjött rendesen. :( Most én a 99.dpo-n vagyok, negatív a 10-es teszt.
3/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok, nekem 99.dpo-n, hanem 9.!! :)
4/9 anonim válasza:
Nekem a 12. napon már kimutatta.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy még lenne bőven egy hetem a menstruációig, és ilyen most fordul elő először. Teljesen olyan, mintha megjönne, de mégsem. Ráadásul ilyen korán... Köszönöm mindenkinek, el fogok menni az orvosomhoz!
2010. máj. 16. 15:32
6/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ha még van bőven egy heted, akkor még a 10-es érzékenységű sem mutatja ki. Viszont nekem is barnás maszatom volt a dpo 12. napján és abból sejtettem, hogy terhes lehetek, mert nekem addig soha nem volt mensi előtt sem barnás maszatom. Csináltam is egy tesztet esti vizeletből az ovu utáni 12. napon és pozi lett nagyon halványan. Másnap és harmadnap viszont már erősödött. Szerintem várj még legalább egy hetet a teszteléssel, korai lenne.
7/9 anonim válasza:
10 es teszt nekem az együttlét utáni 9. napon egyértelmű pozitívat mutatott.Igaz,nekem ikreim voltak.Üdv!
8/9 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy "kezdő" vagyok. Köszönöm Nektek a válaszokat, akkor később csinálok tesztet. Dokihoz viszont mindenféleképpen elmegyek, mert vannak más hormonzavarra utaló tüneteim is.
2010. máj. 16. 18:27
9/9 anonim válasza:
Mi újság veled? Összejött a baba??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!