Első hónap Clostilbegyt szedése mellett 11. ciklusnapon szép,17mm-es domináns tüsző.14. napon még mindig egy csíkos az ovuteszt. Elképzelhető, hogy nem reped meg? Mit tegyek?
Teljesen őszintén és minden rosszindulat nélkül írom, amit írok!
Ilyen stressz mellett, hogy lehetne teherbe esni? Naponta stresszelni, tesztelni, figyelni, rágörcsölni.
Tudom, hogy nyilván, ha valaki eljut erre a szintre, az legalább két év óta próbálkozik és még nem jött össze a baba. De józan ésszel kizárt, hogy ez a sok rástresszelés segíti az ügyet. :-(
Köszönöm a válaszod!
Viszont nem stresszelek,és nem nézem naponta,illetve csak peteérés idején,tegnap óta.Ugyan is az ovuteszt segít megtudni,megreped-e a tüsző.
Igazat adok,hogy az idegeskedés csak árt,de ha nem figyelek a jelekre,honnan tudom meg,ha esetleg ciszta lesz a tüszőből?Mert jelenleg rám orvos nem néz orvos...
Legyetek egy hétig még legalább 2 naponta együtt... Első ovu tesztes hónap? Produkáltál mar valaha pozitívat? Nekem olyan rossz volt az ovu tesztem amit mástól rendeltem (one step), hogy simán negatívnak értékeltem volna, ha nem tesztelek a régebbről rendelt one steppel ami meg tök pozitív volt...
Amúgy ha úgy szamolsz hogy 1 mm-t nő mondjuk egy nap akkor még mindig csak 20 mm, szóval lehet hogy még amúgy sem repedt meg es kell neki még par nap.. De ha két mm-t nő akkor is lehet hogy ma már pozitív lesz és holnap meg is reped... Akkor ma kb 23mm és lehet neked csak 25mm-esen reped meg... Szóval Ne stresszelj..
Igen,első ovutesztes hónap,a clostilbegyt miatt..,hogy képben legyek.
Gondolom,ha megreped a tüsző,csak pozitív lesz...Viszont még a második csíknak nyoma sincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!