Clostilbegyt szedése mellett hamarabb kezdjek ovulációs tesztelni?
Szia!
Érdemes ovulációs tesztet használni,abból meg fogod tudni,hogy mikor esedékes az ovuláció!
Én most kezdtem használni!
Tegnap(9 napon),és ma (10 napon)is pozitiv lett..ma már halványabb,de nincs szurkálás...csak erős nyákom!
Ajánlom a tesztet tényleg!
Én azt hittem mindig,hogy 12 vagy 13 napon van ovulációm,mert akkor szokott szurkálni...
De a teszt szerint hamarosan tüszőrepedésem van! Szóval 😊 próbáld ki!
Szerintem megéri!
Drukkolok!
😘😘
Itt a tesztem!
Csináltam egy tesztet, messze van még a pozitívtól, de nekem ilyenkor full hómező szokott lenni. Így akkor tesztelek tovább, mert valószínű a Closty előrébb hozza az ovut. Általában 18.nap van
Clostis 13. napon teszt full negatív. 14. napon is szinte fehér volt a tesztem, este erős szurkálás. Ma a 15. napon szintén erős szurkálás, köhögés és járás is fájdalmas. Ma is csinálok és kíváncsi leszek, mert annyira halvány volt tegnap kétlem hogy felerősödjön pozitívra. Eddig a 1,5 év alatt minden ciklusban a 13-15 között volt pozitív.
Nem tudom most mi ez :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!