Van akinek Clostilbegyt mellett sem volt petetérése?
Figyelt kérdés
Hányadik nap körül várható egyébként?2012. márc. 21. 15:23
1/8 anonim válasza:
6 hónapig szedtem clostyt és volt olyan hónap,hogy nem volt tőle peteérésem,ha volt is késői peteérés volt!
2/8 anonim válasza:
Ez mindenkinél változó, nekem is volt. szerintem próbáld ki az ovu tesztet azzal is tudod figyelni mikor van. Kicsit költséges megoldás, de sok esetben megéri:)
3/8 anonim válasza:
Ha nincs peteérés, érdemes endokrinológushoz fordulni, a closty csak tüneti kezelés. Több hormonnal probléma lehet. Nem árt rendbetetetni.
4/8 anonim válasza:
Nekem az első két hónapban nem volt, a harmadik hónapban, amikor nem szedtem, akkorra lett. Akkor fogantak az ikrek. Sok sikert! :)
5/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a válaszokat.
Attól, hogy esetleg később van peteérés, nem ciklus közepén, még lehet sikeres a hónap, nem?
2012. márc. 21. 19:13
6/8 anonim válasza:
1 vagyok..persze,hogy lehet baba!Drukk!
7/8 A kérdező kommentje:
köszi, rám fér : - )
2012. márc. 23. 07:34
8/8 anonim válasza:
Rám is rám férne...(2és fél év)...!:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!