Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki megszakítással lett...

Aki megszakítással lett terhes az tudja, hogy mikor nem voltak körültekintőek?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy akik megszakításos “védekezés” mellett lettek terhesek azoknak a párja tudja, hogy mikor nem vette ki időben? Vagy teljesen váratlan volt a terhesség ténye?

2019. jún. 8. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Az itteni kérdések alapján meglepetés a legtöbb esetben, nem vették észre a hibát
2019. jún. 8. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Ha a pasi "nem most kezdte", akkor tudja. Mivel érzi, hogy elcsöppen.
2019. jún. 8. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
A férjem tapasztalt megszakítós, pontosan tudja mikor vegye ki és így védekeztünk évekig. Amikor a gyerek összejött, akkor egyetlen egyszer bent ment el. Akkor már úgy voltunk vele, hogy most kockáztatunk és ha jönni akar akkor jöjjön, jött.
2019. jún. 8. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Egyszer kockaztattunk, hogy megszakítással csináljuk. Egész biztosan nem bennem bent el, és csak pár perccel később.
2019. jún. 8. 22:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Akkor Ti úgy gondoljátok, hogy az előváladéktól lettél terhes?
2019. jún. 9. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

#5:

Nem az előváladéktól, hanem a benne lévő életképes spermától.

A másik verzió a szentlelek lenne. Ott alul lehet lepontozni azoknak, akik szerint elég hinni abban, hogy nem lesz terhes. ⤵️

2019. jún. 10. 14:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy értettem, hogy a benne lévő életképes spermiumtól, mert mástól nem is lehet teherbeesni:).
2019. jún. 10. 15:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem vettem figyelembe hogy pont abban az időben volt peteérés. Mikor meg kellett volna jönnie teszteltem negatív lett. Majd ra pár napra 3pozitiv teszt, és már állapotos vagyok:) véletlen alakult így de boldogok vagyunk és tiszta szivunkbol örülünk hogy így alakult. Sajnos manapság mar sok mindenkinek nehezen jön a baba, hiába egészséges mindkét szülő. Én vagyok a legboldogabb hogy akkor abban a pillanatban együtt voltunk és így alakult🙏🏻
2019. jún. 20. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!