Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől van? Mi okozhatja?...

Mitől van? Mi okozhatja? Érzett így valaki? Mi lett belőle?

Figyelt kérdés
3napja azt érzem, hogy meg akar jönni, de most volt menzeszem, ami rövidebb idő volt és kevesebb is!
2019. jún. 7. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Tesztet csináltál? Lehet most van peteérésed. Néha vannak rövidebb ciklusok, amikor egyből a mensi után van peteérés. Lehet azt érzed. Vagy csak szimplán a pár nap múlva esedékes peteérést érzed, nekem a peteérés előtt több nappal szokott görcsölni, szurkálni a hasam.
2019. jún. 7. 19:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem csináltam tesztet még,szerinted kellene? Igen, a peteérést én is szoktam érezni, de akkor nekem a derekam fáj és a melleim, ez most nem olyan érzés! Azért nem tudom, hogy mi is lehet ez?
2019. jún. 7. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben csinálnék. Írtad, hogy rövidebb ideig volt meg és kevesebb is volt. Én vennék a helyedben egy tesztet, tök mindegy milyet és az is mindegy mikor csinálod, reggel vagy este. Ha terhes vagy, már bármikor kimutatja . Ha meg negatív, akkor a terhességet ki tudod zárni. Nem vagy felfázva, nincsen olyan folyásod ami fertőzésre vagy gombára utalna? Ezek is szóba jöhetnek, és ezek is bele tudnak szólni a menstruáció hosszába vagy erősségébe.
2019. jún. 8. 08:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Bejelentkeztem a nődokimhoz, mondtam amilyen gyorsan tud adjon időpontot! Nem másabb a folyásom mint szokott lenni! Csak, hogy meg is jött, lehet, hogy előtte még megtörtént volna, mondjuk a beagyazodas, ha terhességrol beszélünk? Te babás vagy már? Ma reggel is nagyon görcsöltem, de 10utan alább hagyott, majd később megeszedültem és el kapott a hányinger!
2019. jún. 8. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!