Van értelme tesztelni?
Sziasztok,
Tudom, tudom, bármikor tesztelhetnék, de igazából nem akarom magam kínozni ezzel..
Elvileg hétfőn/kedden kellett volna megjönnie. Kedden reggel az xepil teszt negatív lett.
Úgy voltam vele, hogy a tüneteim alapján később lehetett az ovu, aszerint pedig talán csütörtökön (tegnap) kellett volna érkezzen. Szerda este csináltam clearblue tesztet, negatív.
Nincsen az ég világon semmilyen tünetem, ami menstruáció előtt szokott lenni. Semmi. Már többször azt hittem, hogy megjött de csak nagyon bő folyás volt.
Szerintetek van értelme tesztelnem valamikor vagy egyszerűen csak megjön majd egyszer?! Én alapból úgy gondolom hogy a szerdainak már ki kellett volna mutatnia, ráadásul a clearblue elvileg nagyon megbízható.
Bosszant hogy ha ez nem terhesség akkor miért késik (egyáltalán nem szokott), de tesztelgetni sem akarok feleslegesen. :/
Júniusban valamiért 2 hetet késett. Elmentem az orvoshoz rákszűrés miatt, mondta, hogy egyébként nem lát semmit, valószínű csak simán kimaradt. Másnap meg is jött.. gondolom a vizsgálat hatással volt.
Viszont 2 hete megint nem jött meg, ezúttal pozitív teszt miatt. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!