Ciszta? Ki nem mutatott baba?
sziasztok!
következő a szitu..párommal babát szeretnénk, május 20-21én szeretkeztünk védekezés nélkül. múlt héten szeretkezés közben párom fitymaszakadást szenvedett, és mivel későn vettük észre, utána 1 órán át dőlt belőlem a vér(e?). Másnap egész nap barnáztam. A mensesem 1 nap késéssel megjött ugyan de rettentő erősen, még a nadrágom is átázott, sosem volt ilyen erős, majd elmúlt tegnap és ma visszajött a barnázás-majdnem fekete. Tegnap szúrkált a jobb petefészkem. Tüneteim hogy iszonyat mennyiséget eszem, gyakran lever a fáradtság, szédelgek, alig bírok reggel felkelni, délután alszom amit sosem tettem ezelőtt, hányingerem van, a kedvenc illataim már büdösek, a szaglásom éles mint a vadászkutyáé, fáj a fejem egyfolytában de a tesztek negatívak (nem is gondolnám hogy baba ha megjött de én már semmit sem tudok...) orvoshoz 14ére kaptam időpontot, nem távgyógyítást kérek természetesen csak hátha valakinek van valami ötlete.Amúgy 36 éves vagyok,nem felelőtlen tini, a gyerek tervezett lenne :)
Nekem van egy ötletem, egy ilyen mobilos applikáció, amiben gyémántokat kell gyűjtögetni.
Sajnos az állapotoddal kapcsolatban csak és kizárólag tippelni lehet (=távgyógyítás), úgyhogy azzal kapcsolatban inkább várd meg az orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!