Miben volt más az érzésed, mikor végül nem jött meg? Volt PMS szerű tüneted? Esetleg totálisan olyan, mint amikor meg szokott jönni? Arra az 1 hétre gondolok, ami a menzeszt meg szokta előzni (ezesetben a terhesség bebizonyosodását)
Nekem 5 napja olyan fura a hasam, mintha folyamatosan szekrekedésem lenne, de nincs. Mint amikor méhszájsebem volt, olyan érdekesen sajog az egész hasam alul és hátrafelé. Amikor pisilni megyek, utána különös érzés, mintha még nem jött volna ki mind...Mellé PMS hangulat, a cicim duzzadt és fáj. De lehet, hogy mindent csak beképzelek? Meg fogom látni, csak olyan jó lenne érezni is, akár előtte egy héttel, hogy tuti nem vagyok terhes, vagy valószinűleg igen. Tesztelni csak aznap szeretnék, amikor meg kellene jönnie.
Ja! És most, ahogy itt ülök, nézem, hát van kis felesleg a hasamon amúgy, de nagggyon fel vagyok puffadva jelenleg, nem is nagyon tudom behúzni a hasam, jó nagy most. Mensi előtt ENNYIRE nem szoktam.
Sziasztok, köszi az eddigi összes választ.
Ma reggel x-epil negatív, holnapra nem várom. Még semmi mensis fájdalom, de a cicim megőrjít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!