Milyen időnként voltatok együtt PÉ-kor amiből baba lett? Hány nappal előtte, közben, utána?
Figyelt kérdés
a hőm ma felugrott,akkor ma már tuti esélytelen a dolog?2010. júl. 8. 06:26
1/5 anonim válasza:
Szerintem azért próbálkozzatok, hátha elkapjátok még a petét. :)
Mi aznap voltunk együtt, és utána még 3 napig. De úgy tűnik megint meg fog jönni. Hát sajnos nincs erre jó módszer, hogy mikor kéne együtt lenni, mert úgy is a szervezetem dönti el, hogy akarja a spermát vagy nem. És ha nem akkor nem lesz baba abban a hónapban.
2/5 anonim válasza:
Nekünk amikor a kisfiunk összejött, akkor a 10. napon voltam uh-on és akkor még nem repedt meg a tüsző és a 14. napig együtt voltunk minden nap. Így sikerült.
3/5 anonim válasza:
Mi peteérés napján. Ilyenkor állítólag nagyobb az esély a fiú babákra. Nálunk így lett .-)
Elvileg pé körül két naponta kell együtt lenni. A spermium max. 72 órát megtermékenyítőképes.
4/5 anonim válasza:
Mi a pozitív napokon és az első második nega napon is voltunk együtt,így sikerült.
Azért ma érdemes megpróbálni!!
5/5 A kérdező kommentje:
ma negatív lett az ovuteszt, előtte 3 napig+
2010. júl. 8. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!