Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért fáj a mellem és miért...

Miért fáj a mellem és miért érzem magam puffadtnak vagy ebből még bármi lehet?

Figyelt kérdés
A mensiig van még 9-10 nap. 5-én volt egy jobb oldali tüszőrepedésem. Azóta van a puffadt érzés és mell érzékenység. Ehhez társult tagnap este egy enyhe hányinger és fáradtság.
2008. nov. 12. 13:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Még koraiak a jelek, csak beképzeled. Szerintem. De drukkolok!
2008. nov. 12. 14:27
 2/7 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy beképzelem, hogyha látom is a puffadást és érzem a fájdalmat is, de azért köszi.
2008. nov. 12. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha 5-én volt a tüszőrepedés, akkor mostanában lehet a beágyazódás. Ha már 5-e óta érzékeled a tüneteket, az valóban korai ahhoz, hogy terhesség jele legyen. Bármi más is okozhatja, pl. vírus. A tegnapi hányinger már lehet terhesség jele is akár, de szerintem még ne nagyon éld bele magad. Viszont ha nem múlnak a tünetek, szerintem 4-5 nap múlva tesztelhetnél...
2008. nov. 12. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Mármint nem úgy gondoltam, hogy a tüneteket képzeled be, hanem a terhességet:DD Ha meg biztosra veszed, hogy terhes vagy, akkor minek kérdezősködsz itt??:D
2008. nov. 12. 14:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! A terhességem előtti időszakban a mensim előtt kb. egy-másfél héttel rendszerint felpuffadt a hasam, érzékeny volt a mellem, sokszor hányingerem is volt és sajnos mindig megjött, mint kiderült ezek premenstruációs tünetek. Amikor sikerült a baba, akkor viszont semmi jel nem volt a fentiek közül, nem is foglalkoztam vele, aztán azt vettem észre, hogy nem jött meg.

Szóval nagyon korai lenne még akármit is mondani, úgy van, ahogy írtad: bármi lehet még.

2008. nov. 12. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:

A fáradtság és mellérzékenység lehet baba miatt is, hisz ha akkor volt tüszőrepi akkor azóta 1 hét telt el, ami azt jelehti hogy már ágyazódik befelé...De még ne éld bele magad, ha késik akkor tesztelj!

Drukkolok

2008. nov. 12. 14:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos és kevésbé hasznos válaszokat. Rendesek vagytok. A helyzet az, hogy mára elmúlt az össze általam írt tünet a mellérzékenységen kívül. Ha esetleg megjönne, akkor sem keseredek el, lesz még ilyen alkalom, még csak 23 vagyok, "fiatal csirke". :D
2008. nov. 13. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!