Szerintetek van eselye hogy terhes vagyok?
Utoljara aprilis 29.en jott meg, a ferjemmel ra 6 napra voltunk egyutt. Atlagban 26 naposak a ciklusaim. Nem terveztunk egyenlore 2.babat ezert mindig vedekezunk de akkor aznap nem igy jott ossze..:) Viszont ugy voltunk vele nem lehetek terhes hisz ovum meg nagyon messze volt attol az idoponttol. Bar ha terhes lennek sem lenne problema szeretnenk kistesot a 3 eves kisfiunk melle de nem most terveztuk meg.
5.napja kesik a menstruaciom ma reggel teszteltem negativat ugyhogy szerintem nem lehetek terhes mert ilyenkor mar ki kellett volna hogy a teszt mutassa szerintem... ferjem megis azt mondja tuti terhes vagyok. De hat a teszt ilyenkor mar nem teved,nem? Raadasul a legerzekenyebbet vettem amit lehet kapni itt ahol mi lakunk.. valakinek hasonlo szituacio? Mitol keshet ha kesik?
Nekem 6 nap késés után lett halvány pozitív a teszt. 3 nappal később már látszott rendesen.
Ha addig nem jön meg, én 3 nap múlva újra tesztelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!