Párommal kisbabát szeretnénk de már 7 hónapja nem jön össze, ciklusaim 28-45 naposak. Próbáltam összehozni hogy középidőbe legyünk együtt de így elég nehéz. Most kipróbáltuk azt hogy menzesz előtt próbálkozunk, . A?
Akkor tisztázzuk: ez az, amit te normális kérdésnek tartasz.
.A?
Akkor tessék, egy normális válasz:
.A!
Most jó?
Ne haragudj meg, de a helyzetedben én egy hónapot sem várnék tovább a vizsgálatokkal. Főként, hogy azelőtt normális ciklusaid voltak, akkor valami oka kell hogy legyen a rendszertelenné válásnak ami a teherbeesést is valószínűleg akadályozza. Másodjára én is az ovulációs tesztet javasolnám, hogy tudd legalább mikor van ovulációd ha van egyáltalán. Ilyen ciklusoknál ezt szinte lehetetlen másképpen belőni, találgatni meg csak kész időpocsékolás.
37 éves vagy, döntsd el mennyire fontos ez neked, mennyire gondolod komolyan, hogy babát szeretnél, mert most már nagyon könnyen végleg kicsúszhatsz az időből. Nem azt kell nézni hogy xy hány évesen és hogyan esett teherbe mert ez rád vonatkozva az ég világon semmit nem jelent. Itt mindenki segíteni akart neked, aki válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!