Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakítàsossal mennyi az...

Megszakítàsossal mennyi az esèlye a teherbeesésnek ha nem volt semmilyen "baleset "?

Figyelt kérdés
Nyilvàn nem nulla, de úgy tudom, hogy az növeli az esélyt ha pl. Az ejakulàcio utàn mèg szeretkezünk és esetleg nem lett jól lemosva a himvesszőről.. ilyen nem törtènt, viszont késik..

2019. máj. 27. 16:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha terhes vagy, nem tök mindegy, hogy mekkora volt az esélye? Csinálj egy tesztet és kész. Máskor meg védekezz normálisan, és akkor nem kell aggódni pár nap késés esetén...
2019. máj. 27. 16:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A lányom megszakításos "védekezés" után született...

Imádom, de utána jöttem rá, ez mekkora baromság, aki biztosra akar menni, nem megy bele ilyenbe, rettentő kockázatos.

2019. máj. 27. 16:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Igazabol nem aggódom, mert nem lenne baj csak nem volt tervezve. De kicsit ijesztőnek tunik a tesztelès ☺ addig is vàrok és figyelem a testem, latolgatom az esélyeket! ☺
2019. máj. 27. 16:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer csináltuk megszakítással, nem ment el bennem. Az eredménye jövő hónapban lesz 4 éves.
2019. máj. 27. 17:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Menstruáció utolsó napján szexeltünk megszakítással. Kislányunk lett. 😊
2019. máj. 27. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Akkor kedves utolsó,te már a ránézéstől is terhes leszel .

Gratulálok a gyermekhez!

2019. máj. 27. 18:34
 7/10 anonim ***** válasza:
50-50 vagy lesz gyerek vagy nem. Barátnőmék évekig megszakításoztak, végül lett egy cuki kislányuk.
2019. máj. 27. 19:14
 8/10 anonim ***** válasza:

#6: Így van. A két tervezett gyerek is elsőre sikerült. Ebből egyik a ciklus végén, mikor elvileg már nem lehetne. Évek óta viccelődünk vele, hogy a férjem alsógatyáit is csak gumikesztyűben merem teregetni. 🤪

Ha gond lett volna a baba, biztos, hogy nem kockáztatunk.

2019. máj. 27. 21:52
 9/10 A kérdező kommentje:
42.nap és semmi. Reggel tesztelek szerintem biztos, ami biztos.
2019. máj. 29. 14:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Lett baba?
2019. jún. 7. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!