Fogamzásgátlós "baleset" utáni tesztelésről lenne egy kérdésem!?
1 szemet nem vettem be időbe pont a 3. hét első napján ( nem is értem hogy felejthettem el, lassan 4 éve szedem és soha nem volt még ilyen) csak 2 órával léptem túl a 12 órát, de nem vagyok buta, tudom mit kellett tenni, így alkalmaztam a 3.héten nem vett be egy tabletta "szakaszt" a betegtájékoztatóból, így szünet nélkül szedtem tovább. De ugye így nem volt vérzés, és az emberben benne van a "félsz" hogy de mi van ha mégis?! Most beteg lettem és vennék be olyan gyógyszert amit terhesen nem szabadna -igen tudom teszt- vettem is. Habár elvileg 9 napja kelletr volna megjönnie, de ha tutira akarok menni, akkor ugye reggel teszteljek?
(Bocsi hosszú lett, és remélem érthető is lett amit írtam)
:D
Na ez nagyon vicces nevethetsz a butasagodon.
Gondolom a kihagyott szem megbolygatta a hormonhaztartasodat. En akkor jartam igy hogy nem jott meg amikor kihanytam es nem hatott, utana nekem sem jott meg. Hat ha 9 napja kesik akkor a teszt mar allitolag kimutatna, de inkabb ne legyel terhes.
Nem vagy terhes,de azért tényleg csinálj egy tesztet,az a biztos.
Egyébként ha terhes vagy és hormonokat szedsz,az se a legjobb,szóval én nem a másik gyógyszer miatt aggódnék csak.
Végül negatív lett!
Köszönöm a válaszokat! :)
Lehet hogy feleslegesen paráztam, de kivételek mindig vannak. Hisz a betegtájékoztatóba is leírják ha a tabletta szünet alatt nem fog vérzés jelentkezni (ami még majdnem 2hét), forduljon orvoshoz.
Inkább kidobtam pár száz ft-ot és tudom biztosra hogy nem okozok kárt a gyógyszerrel, minthogy egy fél hónapot azon görcsöljek hogy "de mivan ha én pont a kivételes esetek közé fogok tartozni"?
Szerintem ennyit megért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!