One step terhességi teszt vélemények?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy mit gondoltok a one step 10-es érzékenységű tesztekről? Kipróbálásképp vettem pár darabot hogy megnézzem a minőségét viszont utólag nézegettem válaszokat és szinte mindenhol azt olvasom hogy nem jó minőségű, egyébként fastest.hu-ról rendeltem.
Ha terhes vagy és jókor tesztelsz (kimaradás után pár nappal) pozitív lesz. Ha nem vagy terhes, negatív lesz.
De egyszerűbb azt csinálni, hogy amikor már késik pár napja, lemenni és venni egyetlen darab tesztet és akkor biztosra mész. Sosem értettem azokat a nőket akik berendeltek 100-as csomaggal és minden egyes hónapban szex után egy héttel már "lövögetik" őket nap mint nap ész nélkül, mintha nem lenne holnap. Értelmetlen.
Ha nem tesztelsz vele nemvárt előtt, akkor megbízható, mutatja, ha terhes vagy.
Ha előtte tesztelsz, hiába 10-es, nem feltétlenül fogja mutatni. Igazából a bolti 25-ösök szerintem érzékenyebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!