One step tesztnél tapasztaltatok már száradási csíkot?
Én ezen nem látok második csíkot. Az one step egy nagyon rossz teszt... Én is sokáig használtam, többször tapasztaltam szellemcsíkot.
Ez is csak szellemcsík: [link]
Használj predictort, az nem téved.
Köszi! 17 hónap próbálkozás után az ember nem költ predictorra és társaira, hiszen eddig mindkét terhességem alatt a one step mutatta, ha baba van és totál hófehér volt, mikor nem voltam terhes. Ezért lepett ez most meg (látszik egy csík, de valószínűleg én a fotón csak azért látom, mert élőben erősebben látszik). Tudom, hogy ez most (még?) egy negatív teszt. :)
köszi
One step nekem ezeknel a belinkelt teszteknel, sokkal erosebb szaradasi csikos lett, a baj az volt, h este csinaltam a tesztet es a nagy altatasa kozben elaludtam magam is, igy csak reggel neztem ra eloszor, egyertelmuen ott volt a 2.csik!
Mivel ekkor meg szules ota meg sem jott, nem tudtam, h valojaban kesik e... Masnap reggeli teszt total negativ lett... Szoval, csinalj meg egyet, majd az megmondja! ;)
Nem késik még, 12.dpo.
Nagyon csodálkoznék, ha ebből lenne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!