Száradási csík?
Figyelt kérdés
3.napja késik a menstruációm.. Csináltam 2 tesztet is, az egyiket délután a másikat másnap reggel, és még halványabb.. Nem tudom mi lehet ez megint.
Volt már vetélésem, nem szeretnék többet 😔
2019. márc. 13. 08:32
3/19 anonim válasza:
Ha időn belül volt akkor szerintem ez lehet pozi... de xepilt eléggé szidják :(
4/19 A kérdező kommentje:
3 percet ír a teszt, és kb 4,5 percnél láttam ennyit rajta. Akkor kipróbálok egy másikat is. Köszönöm a kedvességed. 🙂
2019. márc. 13. 08:46
5/19 anonim válasza:
Én is veszek másikat a tegnapit nem tudom értelmezni :(
Intimeddel teszteltem de fura.
Drukkolok! 😊
(Utolsó)
6/19 anonim válasza:
Lányok ! Facelle teszt rossman ! Írjatok majd, drukkolok. Ha az x epil ilyen és pozitív akkor a facelle ről kb le fog ugrani a második csík
7/19 anonim válasza:
Tesztelj holnap reggel egy masik fajta tesztel! Tobbszoros vetelo vagyok es most ujra 6 hetes terhes. Drukklok neked!
8/19 A kérdező kommentje:
Neked nagyon gratulálok!
Veszek másikat, és majd írok, hogy mi a fejlemény!
Köszönöm a válaszokat! 🙂
2019. márc. 13. 09:05
9/19 anonim válasza:
5ös vagyok
Írd meg mindenképp 😊 és kérjük a képet a poziról 😅😉
Megnéznétek az enyém, ez miért lett ilyen, még sose láttam ilyet:
(Bocsi kérdező, de úgy idegesít, miért ilyen)
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!