Negatív teszt, de 8napja késik és tünetek is vannak. Szerintetek terhesség lehet? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ovum. után 2nappal védekezés nélkül együtt voltam a párommal. Kb egy hét után éreztem hogy a bal petefészkét kicsit szurkalt de nem volt fájdalmas. A mensim előtt görcsölnek egy kicsit de most kivételesen nem fajt annyira mint szokott! Mindig olyan érzésem volt hogy jajj mindjárt meg jön és mentem a WC-re de semmi, egy nagyon pici Barnazas volt mensi napján semmi más. Ami fura nem jött ki rajtam pattanás se pedig mindig szokott egy kettő, és a mellem nem faj ami szinten szokatlan mert mensi előtt mindig nagyon érzékeny. A szagokra kicsit érzékeny vagyok, hányinger párszor volt, a sós zsíros ételeket kívánom nagyon. Ma van hogy 8.napja késik gondoltam csinálok tesztet, negatív lett reggel csináltam igaz második pisisből. A másikat is megcsinaltam az is negatív lett. Szerintetek van esély terhessegre? Örülnénk a babának természetesen!:) de nem volt tervben, viszont nagyon boldogok lennénk ha baba lenne a dologban. 21eves vagyok!2019. máj. 23. 11:17
11/15 anonim válasza:
Hallottam, szerepelt az "inkább vegyél tesztet hülye pitsa, mint hogy ezt a 10 házipraktikát kipróbáld".
12/15 A kérdező kommentje:
Vettem, teszteltem de negatív lett. Majd jovoheten próbálom újra.
2019. máj. 24. 16:14
13/15 A kérdező kommentje:
Pozitív teeeeszt!😍😍😍😍 x epil
És most konkrétan sírok a boldogságtól
Koszi mindenkinek aki válaszolt!❤️❤️
2019. máj. 27. 11:36
14/15 anonim válasza:
Gratulálok neked. Hány nap késésnél lett pozitív?
15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom!
9 nap késes után lett pozitív.
2019. máj. 29. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!