Negatív teszt, de 8napja késik és tünetek is vannak. Szerintetek terhesség lehet? Bővebben lent!
Szia! 8 nap késés után,biztosan mutatná a teszt,ha babáról lenne szó.:)
Egyébként honnan tudod az ovud biztosan?
Menj el orvoshoz bármi miatt késhet,nekem egyszer volt így,csak a gyulladás késleltette,rá félévvel megint késett 11 napot,biztosak voltunk benne,hogy baba van a dologban, erre kiderült,hogy nincs rendbe ciklusom,IR,PCOS..
A teszt mutat ha baba van!!
Hány napos a ciklusod? Vagyis hány nap telt el az együttlét óta?
A terhes tünetek mint kívánósság, hanyinger, általában nem jelentkeznek ennyire az elején. Én is sokszor kicsit beleképzeltem, hogy ez az, de valójában csak jobban figyelsz a testedre.
Érdemes lenne orvost felkeresni, ha amúgy mindig rendszeres a ciklusod, akkor azért, ha még amúgy is kimarad egy-egy akkor azért
A naptár szerint nézem az ovum de tudom az nem 100%os.
Dokihoz 2het múlva van idopontom azért is tettem fel ide a kérdést.
Remelem minden rendben lesz:/
De jó, gratulálok neked!🤗
X epilt vettem majdnem de láttam ebből egy darab van, hat gondoltam elviszem én akkor az utolsót 😂🙏🏻
Koszonom, ha teszteltem irok mindenképp!🤗
Nem volt tervben a baba ezért is nem figyeltem annyira hogy ovu előtt legyünk együtt, ez így alakult. Nyilván azért tettem fel a kérdést vajon mitől lehet ez, mert orvoshoz meg odébb van az idopontom😊
Ma csináltam cukros tesztet és nem olvadt el a cukor, buborékos lett. Youtubon láttam.. valaki hallott már erről amúgy?😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!