Túl koraiak a tünetek vagy ez már biztos jel?
5 nap múlva kellene megjönnie és most elég fura tüneteim vannak
A melleim nagyon fájnak, hányingerem van, nagyon fáradékony,szagokat érzek amiket eddig nem vettem észre, el sírom magam dolgokon..
Szóval ez túl korai lenne?
3.dik éve szeretnék babát már 😣😣😣
Igen, ez terhességi tünetnek még korai lenne...
Ha 5 nap múlva esedékes a menstruációd, akkor kb most ágyazódhat be, ha sikeres volt a hónap. A terhességi tünetek csak a beágyazódást követő hcg hormon termelődése során tapasztalható.
Drukkolok!
Ezt nem tudhatjuk.
Ha korábban volt a peteérésed mint megszokott, akkor akár lehet is.
A masodik gyerekemmel pont ezek miatt teszteltem napokkal a varható menstruació előtt, mert a szagérzékenység semmi máshoz nem hasonlítható nálam, minden terhességemet végigkövette.
Ha kívancsi vagy tesztelj egyet. Mivel az ilyen tergestüneteket az emelkedett hcg okozza, pozitívnak kell lennie. Nekem az volt, ebéd utáni vizeletből is...
De elkaphattal egy gyomros vírust is, nekünk is volt most, pont mondtam a ferjemnek hogy ilyan hanyingerem van, mint mikor terhes voltam. (Nem vagyok az...)
Tudom, hogy aki nagyon szeretne babát, az a kelleténél jobban figyeli magát. A tünetek koraiak, de szorítunk.
Én is hasonló cipőben járok. Hétfőre nem várom de három napja nagyon elkeseredtem mert két csepp vért láttam, persze ez még bármi lehet :)
Sok sikert.
E40
Sziasztok lányok!
Hát még mindig nem jött meg, (3.dik napja késik..) de nem merek tesztelni mert úgy érzem mégis negatív lesz, mivel márvolt többször sajnos , h nem jött meg 4-5-6 napig és aztán mégsem lettem pozitív 😭😭😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!