Ajánlásokat várok Debrecenben mert egy olyan szülész-nőgyógyászt keresek, aki törődik a betegével, nem a pénzre hajt, és lelkiismeretesen végzi a munkáját?
Figyelt kérdés
2008. nov. 12. 06:45
1/5 anonim válasza:
Szia! Én véletlenül kerültem a Klinikára Dr. Juhász Alpár Gáborhoz egy vizsgálat alkalmával. Írtó jó fej volt. Vicces, de mindent megtett amit csak kellett. Mikor kijöttem fülig ért a szám, ami azért nem nagyon jellemző a nőgyógyászati vizsgálatokra. Tényleg teljesen poziítv benyomást tett rám mnden szempontból. Pénzt persze nem adtam, hiszen nem magánrendelésen voltam.
2/5 anonim válasza:
szia. Én 4éve szültem a klinikán Juhász Alpár Gábornál.És ugyan azt tudom leirni mint az előttem iró.Nagyon jó fej,megbizható,tőrődik veled,kedves,humoros.Én szeretem.
3/5 anonim válasza:
Szia! Én is csak jókat hallottam Juhász Alpárról. Ugyanakkor én Kiss Ferenchez járok a Kenézybe, aki nagyon kedves, bármikor lehet hívni és szakmailag is nagyon alapos. Kb. 50 éves. Juhász Alpár nekem még fiatalnak tűnik.
4/5 anonim válasza:
2.-ik vagyok.A kenézybe van még Demeter Miklós,aki szintén nagyon kedves a "betegekkel".
5/5 anonim válasza:
Szia! Én egyértelműen Zatik Jánost ajánlom!
Nagyon figyelmes, jó szakember, hihetetlenül jó keze van, nagyon tapintatos, jó a humora és nem hajt a pénzre! Régóta járok hozzá, anno ő írt nekem először gyógyszert is, amit 3évig szedtem, és soha nem kért pénzt a receptekért!!! Pedig nagyon színvonalas magán rendelője van. Nem volt számomra kérdés, hogy kire bízzam az első babámat! És nem is csalódtam!
Itt találsz róla több infót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!