Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babàt szeretnénk a párommal!...

Babàt szeretnénk a párommal! Probálkozzunk de sajnos nem sikerül, Angliában élünk és az orvosok elég hülyesegeket mondanak! Hallotunk az elevit tablettàrol, az segithet? Esetleg valaki szedte és segittet?

Figyelt kérdés
2019. máj. 18. 19:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

Hát akkor még ne ess kétségbe.

Érdemes előbb kideriteni van e ovuláció.

A leghatasosabb erre az ovu teszt és a hogorbe vezetése. Utóbbi azért jó, mert nem csak azt látod, hogy volt LH hormon emelkedés, hanem azt is h megrepedt e a tuszo. Ovu teszt csak az LH csúcsot mutatja ki, ami nem feltétlen igazolja h a tuszo megrepedt és kiszabadult a kis pete!

Érdemes legalább folsavat szedned meg pl E vitamint, jot tesz a mehnyalkahrtya vadtagsaganak. :)

2019. máj. 18. 22:32
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Lehet azert nem foglalkoznak meg a problemaval, mert azt mondjak, hogy egy ev utan kezd csak rezegni a lec alatta meg teljesen normalis. Vagyis a dokik egyszeruen nem kezelik problemakent. De gondolom ha van sok penzetek es elmentek maganba ott mindent vegig futtatnak.
2019. máj. 18. 22:41
 13/16 anonim ***** válasza:
82%

Egy év után már komolyan veszik. Más kérdés, hogy csiga lassúsággal haladnak a kivizsgálásokkal, bár ez térségtől függ. Minket lombikra küldtek, már 4 hónapja várom a beutalót, amit postán küldenek. De a jó hír az, hogy legalább ingyenes.

Amúgy az a sorrend, hogy hormon vérvétel, sperma vizsgálat, ultrahang, hsg. Utána kezdik a kezeléseket. Ezekre meg mind a háziorvos utal be.

Úgyhogy kitartás, és járj a GP nyakára, ha egy év után sem sikerül. Üdv, egy Angliában élő

2019. máj. 19. 00:28
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
Nekem elvileg nem is lehetne egyelore. Kaptam myo inozitolt es elkezdtem mehpempot szedni, azt hiszem 3 hetig szedtem, aztan nem is jott meg. Most 7 hetes vagyok. Bar nem tudom 100%-ra, hogy ezek kozul valamelyik segitett, vagy amugy is osszejott volna, de szerintem erdemes megprobalni :)
2019. máj. 19. 07:19
 15/16 anonim ***** válasza:
46%
Én elevitet szedtem /szedek/ és inofolicot ittam.Most 5 hetes vagyok. :)
2019. máj. 19. 08:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi àprilisban kezdtünk el pròbàlkozni, èn a Pregnacare before conception-t kezdtem el akkor szedni, ezt a pròbàlkozòs hònapokra javasoljàk, a sok vitamin mellett a kellő mennyisègű folsavat is tartalmazza.Màjus elejèn a nem vàrt utàn 2 nappal erős pozi lett a teszt. Szerintem egy pròbàt megèr, hàtha nàlad is hasznàl :) Èn is Angliàban èlek, tescoban simàn lehet kapni :)
2019. máj. 20. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!