Babàt szeretnénk a párommal! Probálkozzunk de sajnos nem sikerül, Angliában élünk és az orvosok elég hülyesegeket mondanak! Hallotunk az elevit tablettàrol, az segithet? Esetleg valaki szedte és segittet?
Igen! Mivel olyanokat mondanak
Menjünk el uszni, Sportoljunk
Nekem az úszás segített teherbeesni!
8. Próbálkozós ciklusban teszteltem pozitívat úgy hogy akkor már majdnem 2 hónapja úsztam heti 2-3x rendszerességgel.
Az elevit az terhes vitamin,azt akkor érdemes szedni ha már terhes vagy.
Egyébként ha nagyon szedni akarsz valamit e vitamint és folsavat ajánlom a figyelmedbe!
Remélem tudtam segíteni.
Az elevittol annyira lesz babád, mint egy multi vitamintol. Persze jó ha szeded, de inkább akkor már a sport + ha van valami magán klinika vagy ilyesmi érdemes elmenni legalább hormonsort nézetni.
Mióta nem sikerül?
Többre mész ha figyeled az ovulaciod
Tesztelj és homerozz pár hónapot :)
Ovulációs teszt, plusz neked Inofolic, a párodnak meg Folandrol (utóbbit elég 2 hónapig). Emellett D vitamint érdemes. Nekünk két év próbálkozás után ajánlotta ezt az orvos, és két hónap múlva összejött
14hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!