Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megcsinálná nekem valaki ezt...

Megcsinálná nekem valaki ezt a képet negába? Élőben nem ilyen halvány de. Nem merek hinni a szememnek:O

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 7. 06:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

8:05-ös vagyok.

Van itthon egy gravi hcg tesztem, szerintem holnap reggel tesztelek és mindenképpen megírom mi lett.

Dóri

2010. júl. 7. 09:21
 22/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy másik kérdéshez linkeltet be ez a tesztes dolgot nekem mert megígérted! De már oda nem akarok írni! :)

Gratulááááálok neked,ez szép pozitív!!!!!

Egyébként mi is 13 hónapot vártunk a babára,elmentem dokihoz,kivizsgáltak bennünket.Minden eredmény tökéletes lett.

Kaptam closty-t,hogy majd szedjem 4 hónapig és utánna találkozunk a dokival újra!

Szépen kiváltottam,de már szedni nem kellett mert pozi lett a tesztem!! :))))))))))

Látod,már csak a megnyugvás és a tudat is segített!!

Még egyszer gratulálok!!

2010. júl. 7. 09:30
 23/34 A kérdező kommentje:

köszi szépen a gratulációt, igen fontos ha nem jön a baba h megkeressük miért vagyunk nyugtalanok kiiktassuk ás helyreis áll minden .

8/05 mindenféleképp irdd meg milett a teszteddel ;)

2010. júl. 7. 09:35
 24/34 anonim ***** válasza:

En is igy jartam mar tobb mint egy eve. :) Nem jott a baba (6 honapja probalkoztunk) es a dokim mondta, hogy menjek vissza, ha lejart az egy ev probalkozas es elkuld kivizsgalasra. Megnyugodtam es azt mondtam, hogy akkor nem gorcsolunk, elvezzuk ezt a hatralevo fel evet es utanna kivizsgalas. A kovetkezo honapba mar nem jott meg. :) Most 5 honapos a kisfiam.

Gratulalok kismama!!! Es kezdj el folsavat vagy terhes vitamint szedni. En igazbol furodtem a terhessegem alatt, kellemesen meleg vizbe de csak a 12 het utan, mert elotte volt egy vetelesem 8 hetesen es nagyon feltem.

2010. júl. 7. 10:23
 25/34 anonim ***** válasza:
Szép, egyértelműen pozitív teszt, kedves kérdező, de ha jót akarsz ne fürödj az elején, hanem zuhanyozz. A meleg víz alhasi vérbőséget okoz, ami árthat a korai terhességnek... Az első babánknál betöltött 11 héttel egyik reggel, december volt, jó meleg vízben fürödtem, du. mentem az orvoshoz, akkorra volt időpontom. Megvizsgált és csupa vér lett a keze. Kifelé még semmi nem látszott ekkor.Doki azt mondta, hogy valószínűleg a baba meghalt, másnap reggelre Uh-ra küldött, de csomaggal menjek, mert, ha baj lett, akkor megkaparnak. Kérdezte, hogy hamar összejött-e, mert akkor a következő is tuti hamar összejön. Senkinek nem kívánom azt az éjszakát. December 5-e volt, az UH-on nem látszott vérzés, nem derült ki honnan jött. Kaptunk egy ajándék fotót a babánkról, aki teljesen egészségesen ott integetett,mi meg bőgtünk a férjemmel, mint a gyerekek. 1 hétig hormontámogatást kaptam, egészséges fiunk született, aki már 5 éves. A magánorvoshoz, aki gyakorlatilag szenvtelenül halálra ítélte a fiamat nem mentem vissza, váltottam. Szóval inkább zuhanyozz...
2010. júl. 7. 11:13
 26/34 A kérdező kommentje:
igen, utána énis emelett döntöttem, és a strandos hidegvízzel mi a szitu? mert nem vagyok strandolós egy évbe 2,3 szor de akkor jovolna...
2010. júl. 7. 12:41
 27/34 anonim ***** válasza:
Szia Gratula, szerintem is szép! Én ma teszteltem egy nagyon halványka 2csíkost, de közben már le is tettem a dologról, mert írták, hogy béna az a teszt. Holnap megint csinálok egyet. Már 7 napja késik. De nagyon örülök neked!!! Vigyázz MAGATOKRA!
2010. júl. 7. 14:17
 28/34 A kérdező kommentje:
köszönöm, fogok. nem bizti h béna az a teszt, a poziért halkan örülhetsz:) grat neked:)
2010. júl. 7. 16:09
 29/34 anonim ***** válasza:

8:05-ös vagyok

A reggeli tesztem negatív, mensinek jele nincsen.

Valamiért kék a vonal a grvai hcg-n...

2010. júl. 8. 05:44
 30/34 A kérdező kommentje:
akk a teszt hibás... sztem csak piros kontrol és vagy tesztvolna létezik...
2010. júl. 8. 06:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!