Megcsinálná nekem valaki ezt a képet negába? Élőben nem ilyen halvány de. Nem merek hinni a szememnek:O
8:05-ös vagyok.
Van itthon egy gravi hcg tesztem, szerintem holnap reggel tesztelek és mindenképpen megírom mi lett.
Dóri
Szia!
Egy másik kérdéshez linkeltet be ez a tesztes dolgot nekem mert megígérted! De már oda nem akarok írni! :)
Gratulááááálok neked,ez szép pozitív!!!!!
Egyébként mi is 13 hónapot vártunk a babára,elmentem dokihoz,kivizsgáltak bennünket.Minden eredmény tökéletes lett.
Kaptam closty-t,hogy majd szedjem 4 hónapig és utánna találkozunk a dokival újra!
Szépen kiváltottam,de már szedni nem kellett mert pozi lett a tesztem!! :))))))))))
Látod,már csak a megnyugvás és a tudat is segített!!
Még egyszer gratulálok!!
köszi szépen a gratulációt, igen fontos ha nem jön a baba h megkeressük miért vagyunk nyugtalanok kiiktassuk ás helyreis áll minden .
8/05 mindenféleképp irdd meg milett a teszteddel ;)
En is igy jartam mar tobb mint egy eve. :) Nem jott a baba (6 honapja probalkoztunk) es a dokim mondta, hogy menjek vissza, ha lejart az egy ev probalkozas es elkuld kivizsgalasra. Megnyugodtam es azt mondtam, hogy akkor nem gorcsolunk, elvezzuk ezt a hatralevo fel evet es utanna kivizsgalas. A kovetkezo honapba mar nem jott meg. :) Most 5 honapos a kisfiam.
Gratulalok kismama!!! Es kezdj el folsavat vagy terhes vitamint szedni. En igazbol furodtem a terhessegem alatt, kellemesen meleg vizbe de csak a 12 het utan, mert elotte volt egy vetelesem 8 hetesen es nagyon feltem.
8:05-ös vagyok
A reggeli tesztem negatív, mensinek jele nincsen.
Valamiért kék a vonal a grvai hcg-n...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!