Megcsinálná nekem valaki ezt a képet negába? Élőben nem ilyen halvány de. Nem merek hinni a szememnek:O
igen hol van hol nincs,mensis érzés és nincs vér még egy csepp se, és nem elviselhetetlen sőtt csak annyira érzem mintha volna "h héé örülhetsz már ittvok:) 9 hónap mulva látjuk egymást:P"
gratulciókat köszönöm:)
Én elmennék most dokihoz egy vérvételre. Kérnék BétaHCG és progeszteronszint-mérést. Ha a progeszteron alacsony, akkor kellhet hormonpótlás, ami támogatja a terhességet.
Egyél sok gyümit, pihenj, amennyit csak tudsz, kismama! :)
sztem ezt majd a 6. héten fogom megtenni. és tudjátok mi az érdekes? nem jött össze 1 év 3 hónapja mult hóba elmentem dokihoz, és mondta h januárba menjek vissza, mihelyst tudtam h ha nem jön össze akkor lesz aki foglalkozzon velem professzor, igy egyböl nem gondolkodtam rajta, és láám. 2 csikos a tesztem csak még én nem tudom elhinni.:)
nem hittem ebben a foglald le magad és összejönbe. de ez igaz.
Szia!
Gratulálok, az egyértelműen pozitív!!
Nekem is ma késik 2.napja, múlt hónapban is késett 2 napot, úgyhogy én majd csak holnap tesztelek(remélem pozitívat)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!