Lehetek így terhes ha ez csináltam?
Babát szeretnénk igaz, de csak a jövő hónaptól kezdenénk próbálkozni.
Az ujjamra sperma került,közben egy hirtelen csípő érzést éreztem odalent és automatikusan felnyúltam a hüvelybe. Pont középidőben voltam. Elnézést a megfogalmazásért, gondolom mással is történnek kellemetlen szituk.

Biztos bennem van a hiba, de el nem tudom képzelni, hogy hogy lehet "automatikusan felnyúlni a hüvelybe"?!
Számomra kamu szaga van, szerintem meg inkább titokban próbálsz teherbeesni

“ Sok okos válaszolni nem tud a kérdésre, igen vagy nem? “
Igen a sok okos.. te vagy a legokosabb! Miért nem tudod a választ akkor? Egy elcseszett tinilánynak tűnsz aki tisztában sincs azzal hogy lehet teherbe esni!
“ Babát szeretnénk igaz, de csak a jövő hónaptól kezdenénk próbálkozni “ .. te nagyon nem akarsz babát, csak hibát követtél el és most befostál mivan ha? Mert ha valaki babát tervez nem jön ide sírni hogy lehetek terhes? A párom ráhokizott az ujjamra és felnyúltam magamnak ! Az az 1 hónap, hogy most esel teherbe vagy 1 hónap múlva az teljesen mindegy annak aki babàt szeretne..
Először járd ki az általános iskolát , figyelj oda biológia órán (8.osztály pl ..) és utána szexelj.. te észlény..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!