Milyen tünetekkel jár, vagy járhat egy terhesség?
Az összes tünetre kíváncsi vagyok, mivel eredmény csak karácsony körül lenne, és ha előtte bármilyen tünetet érzékelhetnék akkor szeretném tudni, hogy lehet - e az baba.
A ciklus.hu szerint ma van a peteérésem. Ha csak ma hajnalban 3/4 6-kor tudtam együtt lenni a párommal, és utána erre megint csak este lesz lehetőségünk, lehet rá esély, hogy sikerüljön a baba?
Bár eddig két nap kihagyással minden nap voltunk együtt. Nagyon szeretnénk már babát.
Ha ennyire rágörcsölsz a babára, nem akarlak elkeseríteni, de lehet jóval később lesz csak, mint ahogy szertnéd. Sokkal jobb megoldás, ha nem törődsz semmivel, és szeretitek egymást a pároddal. Akármilyen tüneteket ideírunk neked, tuti "érezni" fogod, mert érezni akarod.
A jellemző tünetek a hajhullás, hasfájás, mellfájás, mellnagyobbodás, mellviszketés, álmosság, hányinger, hányás, szédülés, derékfájás, szeméremajkak elszineződése, szagokra való érzékenység, kaja megkívánása vagy undora...stb.
Kívánom nyugodj meg, és próbálj "lazán " állni a kérdéshez, több sikered lesz, hidd el:-)
14 hetes kismami
A korai tesztelést meg nem ajánlom,mert csak kidobott pénz,ráérsz egy hetes késéssel tesztetlni.Ami a mi családunkban bevált az a vizeletcseppentős,amúgy is olcsóbb tesztek,anyának 3 nap késéssel mutatta ki hugit.Nálam a három perc helyett kb. 7 mp alatt adott pizitív eredményt a hatodik héten.
Az álmosságban,fáradtságban,ne ilyen picit kimerült vagyok dolgot várj,hanem drasztikus változásokat.12-13 óra alvás az lesz a minimum,de volt olyan,h 16órát is aludtam.
Amúgy én a 6. hétig szinte teljesen tünetmentes voltam.Egyszer feszült elötte a mellem.Meg feltűnt,h egy kicsit nőtt...mostmár majd 1,5 kosárral lett nagyobb.A hányinger és a szagokra való érzékenység csak a 7. héttől jelent meg.
Ne görcsölj a babán..maj jön,ha akar.(Hidd el tudom mit beszélek,nem akartuk,de még nem lehetettett,védekeztünk,és megfogant.)
Kevésbé ismert tünet: enyhe nátha szerű folyamat, és erős váladékozás (mindenféle: fül, orr, szem, nyál, erősebb tejföl szerű folyás vérzés helyett, pattanások)
Legyetek együtt ma, csak ne görcsösen, de ha nem jönne össze a ma esti, akkor a reggeli is ugyanúgy ér!:-)) És persze a két nappal ezelőtti is, mert még élhetnek a hímivarsejtek, és ahogy kilökődött a petesejted már ott álltak készenlétben. Sok sikert!
Teljes a tünetek listája :-)) de ne ijedj meg, nem mind és nem egyszerre jön! Hozzáteszem az enyém: nagyon megkívántam bizonyos ételeket (nyers hagyma, hús hússal), nem bírtam a csokoládé és cigiszag gondolatát sem és majd' leszakadt a derekam. Folyás, akár barnás előfordulhat.
A baba akkor jön össze, ha ellazulsz és nem is gondolsz rá. Szerelemből legyetek együtt, azt megérzi! ;-))) Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!