Lombikkal született baba után van itt olyan aki spontán lett terhes a kistesóval?
Figyelt kérdés
Nálunk a férjemnél volt a probléma, a lombik határán volt az eredmény, így nem vártunk tovább, vállaltuk a beavatkozást. Most van egy 5 hónapos kislányunk. Majd valamikor szeretnénk neki egy kistesót. Nagyon örülnénk ha nem kéne visszamenni a meddőségibe, de ha máshogy nem megy...2010. júl. 6. 22:15
1/10 anonim válasza:
Van ismerősöm akik emiatt az elsö baba után nem védekeztek,és másfél év korkülönbség lett csak a 2 baba között.
2/10 anonim válasza:
Barátnőméknél is sikerült, bár náluk igazán nem derült ki, miért nem jött magától össze az első baba... a második meg igencsak sietett, 14 hónap van a gyerekek között :)))
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezek szerint egy kis remény talán van...
2010. júl. 7. 13:36
4/10 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Mi újság Veled? Terhes lettél azóta? Vissza kellett mennetek lombikra?
5/10 A kérdező kommentje:
Igen terhes lettem, teljesen spontán, a szoptatás utáni 4. ciklusban, de sajnos 8 hetesen missed ab lett a vége. Most újra próbálkozunk, továbbra is spontán. :)
2011. jún. 9. 14:32
7/10 A kérdező kommentje:
Vaaan! :D Vesztenivaló meg lombik után már úgysincs. :)
2011. jún. 10. 07:48
8/10 A kérdező kommentje:
De még mennyire van remény!
Megint pozitívat teszteltem, a missed ab utáni harmadik ciklusban, úgy hogy az előző kettőben gyakorlatilag nem is próbálkoztunk.
Kb 2 hét múlva megyek dokihoz, és remélem ez a baba már velünk is marad. :)
2011. jún. 15. 12:57
10/10 anonim válasza:
Megkerdezhetem, hogy nektek az 1. lombik rogton sikerult? Nalunk is a ferjemnel van a gond. Az 1. beulti sajnos nem sikerult, most varjuk a 2. beultit,viszont ahhoz meg kell, hogy jojjon a mensim ,de nem akar. Nalunk a spontan terhesseg egy valodi csoda lenne 4 ev probalkozas utan:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!