Gyerkőcök után ki milyen védekezési módszert alkalmazott/alkalmaz?
Figyelt kérdés
Van kettő apróságunk, de többet (jelenleg), nem szeretnénk. Érdekelne, hogy kinek mi vált be, spirál esetleg tabletta? Én jobban húzok a tabi felé, a spiráltól ódzkodom. (gumit nem szeretjük)2019. máj. 10. 11:07
1/11 anonim válasza:
Első után gyógyszer, második után is azzal kezdtem, de úgy tűnik változott tőle a rej íze, mert a fiam nem akart szopizni, mikor szedtem. Így abbahagytam, és spirálom lesz nemsokára. Én is ódzkodtam tőle, de értelmesebb megoldás, ami tényleg véd és nem gumi, kb nincs.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akinek van spirálja, mennyire macerás, kellemetlen a felhelyezése? Mennyi időnként kell cseréltetni?
2019. máj. 10. 11:19
5/11 anonim válasza:
1. gyerek előtt tabletta, két gyerek között ismét tabletta, most a 2. után óvszerrel védekezünk, de tervezem újra a fogamzásgátlót, főleg, hogy szülés óta nagyon rendszertelen a menstruációm, cisztáim is vannak.
8/11 anonim válasza:
Óvszer mert szeretnénk egy kistesót a babánknak 2-3 éven belül így addig nem tetetek fel spirált hogy aztán leszedessem. Utána hormonmentes spirált szeretnék majd mert nekem a tablettákkal nagyon rossz tapasztalataim vannak sajnos így nálam csak hormonmentes eszköz jöhet szóba.
9/11 anonim válasza:
Szoptatás alatt pharmatex kúp vagy óvszer, utána tabletta.
A spirál nem vált be, erősen görcsöltem tőle és véreztem állandóan.
A harmadik gyerek után petevezeték elkötés.
10/11 anonim válasza:
Tablettával védekeztünk, de a második gyerek születése után pár évvel migrénes lettem, így semmilyen hormontartalmú készítményt nem használhattam. Pár hónapig, a harmadik gyerek érkezéséig óvszerrel védekeztünk, utána elköttettem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!