Terhesség esetén a hányinger csak reggel jelentkezik vagy a nap folyamán bármikor elkaphat?
Figyelt kérdés
Nálad hogy volt?2019. máj. 10. 09:14
1/9 anonim válasza:
Barmikor. Hullamokba. De van akinek csak este vagy csak reggel. Egyeni
2/9 anonim válasza:
Az sem törvényszerű, hogy van, nekem egyik babával sem volt semmilyen rosszullétem.
3/9 anonim válasza:
Akarmikor.
Nekem reggel gyomoreges volt,delutan hanyinger...
4/9 anonim válasza:
A nap bármely percében lehet, de nem törvényszerű hogy van. 7 hetes vagyok es még semmi
5/9 anonim válasza:
Nekem folyamatosan volt, egész nap, fogalmam sincs miért hivják reggeli rosszullétnek.
6/9 anonim válasza:
Nekem csak este volt enyhe hányingerem, mikor megfürödtem és lefeküdtem. Valószínű a melegvíz és a vízszintes pozíció hatására. Első trimeszter végére el is múlt, hányni egyszer sem hánytam.
7/9 anonim válasza:
Nálam egész napos volt és egész éjjeles.2 hetente kórházban voltam 3 napot,ott infúzióztak de csak addig volt jó,amíg kaptam.Ez így ment a 7.től a 18.hétig. Szóval ez tényleg mindenkinél más
8/9 anonim válasza:
Félidőig egész nap. Mindegy volt, hogy ettem vagy nem, és ha mégis akkor mit. Ahogy megmozdult, elmúlt.
9/9 anonim válasza:
Én csak émelyegtem, de azt mindig este felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!