Lassan 4 hete, hogy nem jött meg, csináltam tesztet kettőt is (egyiket 2 hete másikat 1,5 hete), mind a 2 negatív lett mitől van ez?
...nyáron találtak a petefészk.-ben cisztát amire azt mondta az orvos h. ne foglalkozzak vele magától felszívódik v.a mensivel kijön.A pocim két falat kaja után teljesen felpuffad, kétszer hányingerem volt,az elmúlt 4 hétben annyi pattanásom lett mint még soha...Terhes lehetek vagy a ciszta még nem jött ki nyár óta és az okozza a mensi kimaradását??
Orvoshoz jöv.hét szerdára kaptam időpontot.
szia!
a ciszta bekavarhat:(lehet az miatt nem jött meg.sajnos nekem is van és szörnyen rendszertelenné teszi a ciklusokat.hiába műtöttek meg újra lettek ciszták.
gyszert szoktak ajánlani amitől helyreáll a ciklus.
általában fogamzásgátlót.
a tünetek lehetnek lelki eredetűek is,mert már talán elképzelted hogy terhes vagy.
a cisztákat a ki nem fakadz kis peték okozzák.
lehet hogy nincs mindig peteérésed talán kérd meg a dokidat vetessen vért hormonvizsgálatra,bár ennek akkor van jelentősége ha babát szeretnél.
szorítok hogy minden rendben legyen!:)
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!