Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lassan 4 hete, hogy nem jött...

Lassan 4 hete, hogy nem jött meg, csináltam tesztet kettőt is (egyiket 2 hete másikat 1,5 hete), mind a 2 negatív lett mitől van ez?

Figyelt kérdés

...nyáron találtak a petefészk.-ben cisztát amire azt mondta az orvos h. ne foglalkozzak vele magától felszívódik v.a mensivel kijön.A pocim két falat kaja után teljesen felpuffad, kétszer hányingerem volt,az elmúlt 4 hétben annyi pattanásom lett mint még soha...Terhes lehetek vagy a ciszta még nem jött ki nyár óta és az okozza a mensi kimaradását??

Orvoshoz jöv.hét szerdára kaptam időpontot.

2007. dec. 6. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a ciszta vagy egyéb hormonális okok. Talán csinálhatnál mostanában még egy kontroll-tesztet, hátha elég magas a hormon, hogy kimutassa. Sok mindent nem tudsz tenni szerdáig, az orvos majd megnyugtat. Drukkolok!
2007. dec. 6. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nos,a teszt negatívsága általában nem jelent terhességet,kettő meg igen ritkán téved.Ha nem érezted a többi tünetet(iszonyú fáradtság,akár napi 15-16 órát is képes vagy aludni,mellfeszülés,növekedés,nekem már a 8.hétre szembetűnő volt)akkor nem hiszem,h terhes vagy.Inkább a cisztáa fognám.Nekem is volt régebben,és megjött miatta két hétre,vagy volt,amikor késett,de a fogamzásgátlótól simán felszívódott.Én ráfognám a történetet.De nem kezdtél el fogyózni,vagy valami egyéb változás az életedben?Az is okozhat ciklus borulást!
2007. dec. 6. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

szia!

a ciszta bekavarhat:(lehet az miatt nem jött meg.sajnos nekem is van és szörnyen rendszertelenné teszi a ciklusokat.hiába műtöttek meg újra lettek ciszták.

gyszert szoktak ajánlani amitől helyreáll a ciklus.

általában fogamzásgátlót.

a tünetek lehetnek lelki eredetűek is,mert már talán elképzelted hogy terhes vagy.

a cisztákat a ki nem fakadz kis peték okozzák.

lehet hogy nincs mindig peteérésed talán kérd meg a dokidat vetessen vért hormonvizsgálatra,bár ennek akkor van jelentősége ha babát szeretnél.

szorítok hogy minden rendben legyen!:)

szia

2007. dec. 6. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
egyertelmu tuneteid vannak a pcos.re,es szerintem keress masik orvost ha ezt nem kezdi el kezelni mert az sosem fog felszivodni meg kijonni a mensivel,sot ha megemelkedik a prolaktinod csokken az fsh-d es az lh-d se lesz rendben akkor meg mensid se lesz egy jo darabik.igy ovulacios zavarok is johetnek ami megakadalyozza a teherbe esest.te nem vagy terhes,sajnos.de azert majd ird meg mit mondott a dokid.
2007. dec. 6. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!