Pénteken kell hogy megjöjjön és most 2 napja kicsi barnás folyásom van eddig ilyen soha se volt velem! Ez az előjele lenne a menzinek vagy hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2008. nov. 11. 16:09
1/3 anonim válasza:
Szia! Nálam a menzeszt mindig megelőzi egy pár napig tartó barnázgatás... Lehet, hogy előbb meg fog Neked jönni. De kívánom, hogy más miatt legyen (főleg, ha babát szeretnél...)
2/3 anonim válasza:
én is igy voltam aztán elmúlt és még mindig nem jött meg a tesztem negativ már 4 napja késik
3/3 anonim válasza:
Szia! Nálam a beágyazodás jele volt a barna váladék. 26 naposak a ciklusaim és a 20-21. napon volt barna váladékom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!