Nem minden hónapban van peteérésem. Ebben a hónapban viszont igen és ki is van pattogva az arcom, leszakadnak a melleim. Akkor ha ezeket érzem/látom másik hónapban, akkor biztosra vehetem hogy van peteérésem?
Vagy ez nem törvényszerű,hogy minden hónapban ezt érzem?
Nem minden hónapban fáj a mellem,ezek szerint akkor fájhat ha peteérésem van?
Kipattogva mondjuk sosem szoktam lenni.
Honnan tudod hogy nem minden hónapban van peteeresed?
A válasz: nem törvényszerű barmilyen tünet minden hónapban, tünet nélkül is lehet peteeres Vagy tüszőrepedes is, függetlenül attól hogy valamelyik hónapban látható vagy érezhető jele van
A pattanás inkább a menzeszt jelenti, nem a peteérést, ahogy a mellfájdalom is.
Nem biztos, hogy ezeket a tüneteket érzed minden hónapban. Egyszer lehet hogy sehogy, aztán meg lehet hogy jobban.
Csak azért következtettem a kipattogás miatt,mert nem szokott lenni ilyen "tünetem" menzesz előtt.
Orvoshoz járok majdnem mindem hónapban,nem mindíg repednek meg a tüszők,van hogy ez miatt nem is jön meg csak 2 havonta.
Kb az utolsó ciklusaim így néztek ki: 27,38,62,30,51 nap... Most ha nem sikerült a baba,akkor 29.napra kellene megjönnie,de remélem nem jön. Most 100%,hogy 10.dpo-n vagyok.
Így van. Ezért írtam,hogy nem minden hónapban van peteérésem.
Évente talán 5-6 alkalommal. 3 éve próbálkozunk. Most már fél évnél több,hogy sűrűn járok ultrahangra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!