Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetseges hogy terhes a lany?

Lehetseges hogy terhes a lany?

Figyelt kérdés

Nem regiben feltettem egy kerdest h terhes lehet e a lany,

A lenyeg az h marcius legelejen februar vegen lefekudtem egy lannyal gumival, nem elveztem el, nem volt megszakitasos mar a legelejen gumi volt rajtam, a gumi nem volt kiszakadva (leellenoriztem ez biztos) az aktus utan ket hettel ram irt (kozbe is irt h kesik) h megjott neki de csak 3-4 napig tartott neki es nem fajt annyira mint szokott,

Most pedig megint irt h allitolag az a menses volt neki az utolso es azota nem, es h ma megy nogyogyaszhoz, mit szoltok hozza? Szerintem szivat de megis remegek az idegtol, koszonom a valaszokat

2019. ápr. 24. 11:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mik a fejlemények?
2019. ápr. 26. 22:45
 22/22 A kérdező kommentje:

Elelvezes nelkul is siman teherbe eshet, de mivel a gumi nem volt szakadt ezert ez is kizart,

hat en aznap irtam meg neki h “mit mondott a nogyogyasz?”, latta de semmi valasz, vagy megnyugodott vagy majd 9 honap mulva keri a pízzt, mar nem nagyon erdekel ha ekkora szemet egy no, orulok h nem is lett belole semmi kapcsolat

2019. máj. 31. 11:13
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!