Lehetseges hogy terhes a lany?
Nem regiben feltettem egy kerdest h terhes lehet e a lany,
A lenyeg az h marcius legelejen februar vegen lefekudtem egy lannyal gumival, nem elveztem el, nem volt megszakitasos mar a legelejen gumi volt rajtam, a gumi nem volt kiszakadva (leellenoriztem ez biztos) az aktus utan ket hettel ram irt (kozbe is irt h kesik) h megjott neki de csak 3-4 napig tartott neki es nem fajt annyira mint szokott,
Most pedig megint irt h allitolag az a menses volt neki az utolso es azota nem, es h ma megy nogyogyaszhoz, mit szoltok hozza? Szerintem szivat de megis remegek az idegtol, koszonom a valaszokat
Tudom h o rendelkezik felette de legutobb mikor beszeltunk errol o akkor azt mondta h nem akarja megtartani,
Hat tudod ez ilyen h is mondjam, tudom h lehetetlen de en az ilyenektol en beparazok es remegek es panikolok nem tudok mitcsinalni ellene
22 eves vagyok
most nem akarok az abortuszrol vitazni,
Abortusz nelkul meg ket elet lesz elrontva az enyem es a lanye
Nekem nincs annyi fizetesem h felneveljek egy gyereket, o meg iskolaba jar (18 eves) szal nagyon nem jonne jol
Azt se lehet ram/rank mondani h felelotlenek voltunk mert vedekeztunk
Na mindegy
Persze, hogy lehetséges, de nem tőled az is biztos.
1. végig óvszer volt rajtad
2. az óvszernek semmi baja
3. el sem élveztél
Ennyi, nem kell izgulni, ne bizonytalankodj, legyél határozott, látja rajtad, h parázol ezért szívat, legyél már tökösebb.
" vett egy tesztet kb 9-10 nap volt az aktus utan, negativ lett"
Szólok hogy marhára felesleges volt 9 10 nappal az esemény után tesztet csinálni mert még akkor se mutatta volna ki ha terhes. Legalább 14 nap kell, hahó!
Ettől függetlenül, ha tényleg igazat mondasz és helyesen használtatok a gumit, tuti, hogy nem terhes.
,,nem elveztem el''
Hol itt a kérdés? Ha el se mentél hogy lehetne terhes a csaj?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!