Egy hét késés után uh-n csak felritkulást látni? Van még esély? 4+6vagy 5+0 lehetek kb.
Figyelt kérdés
6 poz teszt és 1 hét késés után elmentem uh ra,ahol csak felritkulast látott az orvos,illetve petefészekben corpus luteumot,sárgatestet. Ilyenkor az elöző terhességemnèl már 8 mm petezsák volt. Igaz,hogy most a tesztek is később lettek pozitîvak,de szèp erősek már. Pedig csak középidőben voltunk együtt,îgy nem nagyon lehet késői fogantatás.kèt napja már hányingerem is van. volt valaki így és lett belőle baba?2019. ápr. 24. 07:11
1/3 anonim 

válasza:

Igen.
Akkor lehet kesobb volt PEd
2/3 anonim 

válasza:

De elmeletileg akar 7 napig is varhatnak a spermak.
Elso voltam
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi. Kozepidoben èreztem fajdalmat,de attol fuggetlenul lehet h kesobb èrt meg.
2019. ápr. 24. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!