Normális ha sokat fáj a fejem és sokat alszok?
Figyelt kérdés
Kb. a fogantatástól számított 20-ik napom lehetett 28án a dokim szerint. Még a vérteszt nem is mutat semmit. De folyamatosan fáj a derekam, bizonyos szagok irritálnak, a hasam mintha majd bepisilnék érzéssel van. És mindig aludnék s melette fáj a fejem. Tegnap óta.2010. júl. 5. 15:58
1/3 anonim válasza:
Terhes vagy, vagy csak sejted? A fáradékonyság nagyon gyakori az elején. A fejfájás is előfordul. Bár én nem vagyok terhes, de nekem is sokat fáj a napokban.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ezek jó jelek:))
Én is sokat küzdök fejfájással ez is hozzátartozik az első trimeszter nem éppen áldásos velejárióhoz, múlt héten minden délután fájt a fejem. Na az álomkórról ne is beszéljünk. Minden délután szunya. Mondjuk én itthon vagyok a 2 éves lányommal így könnyebb. 11 hetse vagyok.
3/3 anonim válasza:
A fogantatástól számított 20 napon nálam már szívhang volt (5+6 hetes voltam). A fejfájás pedig három hónapig gyötört (inkább migrén volt, gyógyszer nélkül nem is bírtam :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!