Vetélés után kinek mikor sikerült újra teherbe esnie?
Figyelt kérdés
Én 11 hetesen vetéltem el tavaly nyáron. Nagyon megviselt lelkileg, januártól kezdtünk el újra próbálkozni, egyelőre sikertelenül.2019. ápr. 20. 16:16
1/12 anonim válasza:
December elején missed ab., januárban terhes lettem. 1 ciklust vártunk. Pici türelem, sikerülni fog!
2/12 anonim válasza:
Eloszor 12 hónap, majd 4. Ciklusban most újra terhes lettem. Műtét után nehezebben regenerálódik a nő
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Igyekszem türelmes maradni, de néha elég nehéz.
2019. ápr. 20. 19:40
4/12 anonim válasza:
Meg értelek abszolút! Én is nagyon vártam minden honapban:(
5/12 anonim válasza:
1,5évbe telt mire terhesettem megint.
7/12 anonim válasza:
Én a 20. héten vetéltem el. 7 hónappal később, sikerült újra teherbeesnem; igaz, nem természetes úton -de az előző is lombik volt.
8/12 anonim válasza:
Nekem októberben volt missed ab,utána 3 hónap múlva fogant a baba.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon sajnálom, hogy ezeken kellett keresztül mennetek. :( Aki a 20. héten vetélt el...nem is tudom mit mondjak. Borzalmas lehetett, sajnálom! :(
2019. ápr. 21. 12:07
10/12 anonim válasza:
2. próbálkozós hónapban terhes lettem.8 hetesen elvetéltem,majd 3 hónap szünet után újra próbálkoztunk. 2. ciklusban terhes lettem, 5 hetesen elvetéltem. 3 hónapot vártunk, most ez a 2. ciklus,a forgató könyvünk szerint.....nem tom mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!