Mennyire kell titkolni egy munkahelyen manapság, a gyermekvállalási terveinket? Mennyire nyűg egy kismama egy vállalkozónak? (mármint anyagilag)?
Meg a tappenzed 15%at is fizetheti a munkaltatod, ki sem rughat, mast se vehet fel csak 2-3evre, rohadt nagy nyug lenne nekem, mint munkaltatonak, le lehet pontozni, de inkabb megvallnek az illetotol.
Allami szferaban lehet mas a helyzet, ott talan angyobb cegekrol, multikrol van szo, talan ott nem kell annyira titkolni, bar kinek mi koze hozza, ez intim dolog, no meg ha nem jon ossze, jonnek a kellemetlen kerdeseikkel a kollegak...
Az asszisztensre is vonatkozik a titoktartás, de hát nem tudom ki tartja ezt be manapság.
Én biztosan betartanám, de ki tudja.
Hát igen sajnos tényleg furcsa világ van.
Pároméknál 3 nő ment el egyszerre szülni, de a főnöknek semmi problémája és továbbra is csak valamiért csak nőket vesz fel dolgozni. Van ilyen is ..de hát igen, sajnos ilyen világ van.
Azért ez ellen tehetne valamit a kormány...
Így az embernek elmegy a kedve a gyermekvállalástól..
Mondjuk valljuk be szerintem nagyon sok nő azért is szül egyre idősebben mert nem vágynak erre a macerára a munkahelyekkel..pont amikor legjobban kellene a pénz akkor kell félniük a legjobban.
Elszomorít ha ilyenekre gondolok.
En ezt nem ertem: "és ugye az orvos kérdezgetett a terveinkről"
Mi koze hozza? Majd jon a baba, amikor jonni akar.
Mondjuk, ha egy vallalkozo ennyire fel ettol, akkor ne vegyen fol 45 ev alatti not dolgozni.
hát igen meg kell becsülni , de ha jobban belegondolunk akkor ennek teljesen természetesnek kellene lennie és valahogy védeni kellene a nőket és a munkahelyeket is. Nekem teljesen elmegy a kedvem ilyenkor attól, hogy mostanában gyermeket vállaljak. Mondjuk ha az ember tud végig dolgozni akkor ez nem olyan nagy probléma talán.
Vagy én nem tudom hogy van ez.
ha beteg a gyerek táppénzt fizetnie
hát pont nem, mert gyáp esetén nincs se betszabi, se tp-hozzájárulás, ez az egy tp, ami nem kerül pénzbe a mtatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!